Welkom op onze website

Betrouwbare vrouwentaxi in Breda

Het bijzondere aan ons taxibedrijf is het feit dat wij enkel werken met vrouwelijke chauffeurs. Het idee voor Taxi Sientje ontstond toen ik zelf steeds meer moeite kreeg met het in de taxi stappen bij een mannelijke chauffeur. Ik ontdekte dat ik hierin niet alleen was. Steeds meer vrouwen vinden het prettiger om gebruik te maken van een taxirit wanneer de chauffeur van de taxi een vrouw is. Hier heeft iedereen zijn (of haar) persoonlijke redenen voor. Bij ons kun je rekenen op een veilige rit met een professionele vrouw achter het stuur, ook voor jouw luchthavenvervoer vanuit Breda.

VROUWENTAXI

Lange en korte ritten

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een rit naar de Internationale Luchthaven van Brussel, maar bijvoorbeeld ook voor een rit naar Luchthaven Eindhoven of naar Schiphol. Wij hebben een ruim werkgebied en kunnen zowel korte reisjes als lange ritten voor je inplannen. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende prijsopgaaf. Reis jij het liefst met een vrouwentaxi? Wij staan klaar met onze moderne wagenpark voor zowel vrouwelijke- als mannelijke klanten.

Altijd op tijd

Reserveer tijdig

Pinbetaling mogelijk

BEL ONS VOOR EEN TAXI

+31(0) 6 39 70 55 59

Neem kontakt met ons op en krijg direct
een indicatie van de prijs
Overons

LUCHTHAVEN TARIEVEN

Max. 4 passagiers
v.a.€ 125
Reserveer Nu
Max. 4 passagiers
v.a.€ 175
Reserveer nu
Max. 4 Passagiers
v.a.€ 125
Reserveer nu

Het maximum aantal passagiers is mede afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de bagage/koffers.

Taxibedrijf Sientje informeerde me ook goed over aankomst. En was bereid me eerder op te halen, omdat mijn afspraak eerder dan gedacht klaar was. Al met al prima ervaring. (via Kiyoh)

Mark (Goes)

New York, NY

Heel makkelijk en snel een taxi geboekt via sneleentaxi. De taxi was perfect op tijd (handig want ik moest naar de trein) en de rit was nog eens heel gezellig. Ik zou Taxi Sientje aan iedereen willen aanraden.

Phillip (Etten-Leur)

New York, NY

Taxi Sientje is altijd keurig op tijd en zeer klantvriendelijk. Daarnaast betaal je een eerlijke prijs. De volgende rit zal zeker weer door Taxi Sientje verzorgd mogen worden!

Angela (Breda)

Los Angeles, CA
×

 

Hallo!

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

×